Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Taru Enochianista ...

Yleinen käsitys kautta aikojen on ollut se, etteivät eri kansojen jumalat eläneet rinta rinnan, ja tämä olikin osapuilleen totta hyvin hyvin pitkän aikaa. Pohjolassa Odin hallitsi tietämättömänä etelässä johtavavvista jumalista. Maailmat olivat selvästi erillään.

Kuten tiedämme, mikään ei koskaan kestä ikuisesti. Kun ihmiset kehittyivät, muuttivat metsistä kyliin ja perustivat kaupunkeja, myös taidot ja taipumukset magiaan kasvoivat. Ihmiset huomasivat jumalien väliinpitämättömyyden sotien keskellä ja päättivät tehdä asialle jotain - he halusivat hallita itse. Niimpä ympäri maailmaa kokoonnuttiin täyskuun aikaan rukoilemaan jumalia Enochian rukouksella. Mutta tällä kertaa sota onnen ja sadon sijaan ihmiset rukoilivat häätääkseen jumalat pois heidän maailmastaan. 

Onnistuivatko ihmiset häätämään jumalat pois omasta maailmastaan? Kyllä. Mutta samalla kun he häätivät jumalat, he hävittivät myös itsensä. Jokainen jonka huulilta oli tuon täysikuun aikana karannut sana "Enochian" katosi jumalten mukana tuntemattomaan. 

 Miljöö...

Enochian on kokonainen maailma eri maanosineen mutta sen voi karkeasti jakaa neljään eri osaan; Pohjoiseen, Etelään, Länteen ja Itään. Maailman keskus on asuttamatonta erämaata, jonne ihmiset ja jumalat ovat karkottaneet rikollisiaan sekä luomuksiaan. Ajallisesti Enochian sijoittuu kevyeeseen steam punk tyyliseen keskiaikaan.

Maailmaksi Enochian on verrattain pieni - Lännestä pääsee meriteitse Pohjoiseen viikossa, näin esimerkiksi. Maanosat ovat asutettu siten, että Odin hallitsee pohjoista aina keskukseen asti, josta Etelään päin katsottuna alkaa Zeuksen valtakunta. Lännessä on autioita linnoja vailla ottajaa sekä Enochianin portit  ja Itä on pääosin ihmisten asuttama. Valtakuntien rajat ovat lähinnä suosituksia - alueet menevät usein päällekkäin. 

Enochianin sopimus...

Enochianin aikojen alussa sodittiin jatkuvasti. Vuosisatojen ajan kestäneen sotimisen päättymiseksi alettiin kaavailla yhteisiä sääntöjä, jotka pitäisivät todellisen tuhoutumisen kaukaisena painajaisena. Päätös ei syntynyt yhdessä yössä, mutta lopulta Odin, Zeus ja ihmisten silloinen kuningas Edward II mahtuivat samaan huoneeseen ja neuvottelu rauhan ehdoista alkoi ja he päättyivät seuraaviin kohtiin:

I. Yksikään jumala ei tahallisesti tuota kuolevaiselle harmia

II. Yksikään kuolevainen ei vainoa yhtäkään jumalaa

III. Valtakuntien arvoja ja rajoja on pystyttävä kunnioittamaan eikä yksi taho yksin voi aloittaa sotaa ilman vähintään yhden toisen tahon liittymistä mukaan.

IIII. Länsi pysyy asuttamattomana

 

Jumalat     Valtakunnat ja keskus    Luomukset    Ihmiset

©2019 RPG Enochian - suntuubi.com