Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Pohjoisen kuningas on Odin ja hänen vierellään istuu Kuningatar Freija. Pohjoisen armeijaa johtaa heidän poikansa, ukkosten jumala Thor. Thorilla on ottoveli, Loki. 

Pohjoisessa eletään villisti, mitään pienempiä asioita murehtimatta. Suuret, monta päivää kestävät pidot ovat hyvin yleisiä. Riidat riidellään kirvein, eikä heikolla ole tilaa tässä valtakunnassa. Hierarkiaa ei ole juur nimeksikään - on vain kuningasperhe. Alamaisilla ei ole järjestystä.

Etelässä johtaa Zeus yhdessä kuningattarensa Heran kanssa. Parin lapset hoitavat kaikki valtakunnan tärkeimmät työt - Ares johtaa armeijaa, Artemis metsästystä, Atheena valtakunnan rahoja etc. 

Etelässä hierarkia on tärkeä osa valtakuntaa, ja työt ovat jaettu tarkasti katsoen kunkin asemaa. Ihmisiä usein varastetaan heidän mailtaan palvelemaan jumalten tahtoa, mutta toisin kuin Pohjoisessa, Etelässä ihminenkin voi kohota arvojärjestyksessä jos osaa pelata korttinsa viisaasti. 

Jumalten ja ihmisten suhteet kaikissa valtakunnissa on kiellettyä, mutta silti Keskustaan karkoitetaan verrattain monta puoljumalaa. Jotkut jumalten ja ihmisten jälkeläisistä ovat kuitenkin onnistuneet piiloutumaan Enochianin eri kolkkiin.

©2019 RPG Enochian - suntuubi.com