Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Itse valtakuntia on kolme; Odinin Pohjoinen, Zeuksen Etelä, sekä ihmisten Itä. Keskus on enimmäkseen asuttamaton ja Länsi on vailla hallitsijaa. 

Pohjoinen

Pohjoisen miljöön voi jo nimestäkin päätellä: pohjoinen. Odinin valtakunta on pääosin lumen ja pakkasen peitossa metsiä ja vuoria myöten, mutta valtakunnan eteläisin pää on sula.

Odin asuu kuningattarensa kanssa valtakunnan keskipaikkeilla, vuoren kupeessa lähellä Pohjoisen pää satamaa. Kylät ovat syntyneet Odinin linnoituksen ympärille ja niistä suurin saartaakin linnan kokonaan. Tässä kylässä asuu suurin osa Pohjoisen asukkaista. 

Etelä

Etelässä ilmasto on lämmin, ja se lämpenee mitä etelämmäksi mennään, mutta valtakunnan pohjoispuolella on miltei pakkasta. Etelän ihmiset asuvat juuri maan pohjoisosissa, sillä jumalat yrittävät karttaa kylmää. Kaiken kaikkiaan etelän maasto on monipuolisempaa kuin Pohjoisessa - Etelästä löytää erämaita, aavikkoja sekä tiheitä metsiä. Länttä ja Etelää erottaa suuri meri. 

Itä

Idässä ei ole kylmä eikä kuuma - sen ilmasto mukailee meidän maailmamme Skotlantia. Myös miljöö on sen mukainen - sekametsiä, vuoria ja suuria aukeita niittyjä. Maanosan läpi kulkee suuri joki kohti Länttä. Ihmiset ovat asuttaneet tämän osan Enochianista ja suurin osa pysyttelee visusti kyliensä suojassa - ellei sitten ole metsästäjä. 

Kylistä suurin sijaitsee meren joen rannalla lähellä meren rantaa. 

Länsi

Länsi on täysin asuttamaton osa Enochiania. Puoljumalten rakentamat linnat ovat autoita vainojen jäljiltä. Lännessä sijaitsee myös Enochianin portit - jos Enochianiin saapuu uusi elävä, hän joutuu Länteen ja luultavasti tapetuksi - vaikka Länsi onkin asuttamaton, jumalat vahtivat aluetta tarkasti. Länsi on miltei kokonaan erämaata ja kivikkoa, ja sinne on saavuttava meriteitse. Kylmä meri tuuli tekee sielä olosta sietämätöntä.

Keskus

Keskus on kolmen maanosan kohtaamis paikka, ja pinta-alaltaan suurin. Tässä kauhujen kehdossa on kaksi suurta vuorta, joita ympäröi tiheä erämaa sekä etelän päässä aavikko. Lännen päässä on meri. Aikojen saatossa valtaa pitävät ovat karkoittaneet Keskukseen rikollisia sekä luomuksiaan joita ei kokenutkaan hyödyllisiksi. Jotkut jumalat karkoittavat viattomia joskus myös huvikseen Keskusken syövereihin.

Valtakunnista ja rajoista huolimatta jumalat seilaavat niiden välissä. Joskus ihmiset uskaltautuvat myös - metsästäjät tosin ravaavat valtakunnissa työkseen.

©2019 RPG Enochian - suntuubi.com