Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Luomukset ovat jumalten päähänpistoksia, joita he ovat sittemmin karkoittaneet Keskukseen, sekä passittaneet Itään ihmisten sekaan.

Ihmisille tunnteuin ja vaarallisin luomus oli Lokin enemmän tai vähemmän mainio päähänpisto - vampyyrit. Nämä yön oliot asuttivat Länttä puoljumalten jälkeen ja karkasivat porteista meidän maailmaamme, mutta samalla aloittivat oman lajinsa vainot- jumalat ja ihmiset yhteistyössä saivat lajin miltei kokonaan tuhottua, ja jäljelle jääneet karkoitettiin Keskukseen. Toisinaan jokunen vampyyri pääsee huomaamatta Keskukseta valtakuntiin.

Toinen jumalten luomus on muodonmuuttajat. Toisin kuin vampyyrit, tämä laji oli pitkään hyvin suosittu niin ihmisten kuten jumaltenkin keskuudessa, kunnes laji alkoi kehittymään hyvin vahvaksi ja kyvykkääksi - ihmiset yrittivät piilotella näitä muodonmuuttajia mutta jumalat olivat päättänyt tehtäväkseen karkoittaa laji Keskukseen ja odottaa lajin luhistumista. Nykyään muodonmuuttajia on todella harvassa. 

Keskuksessa on myös lajeja, joiden luoja on karkoittanut heidät oitis. Tämä on yksi syy sille miksei kukaan uskaltaudu astumaan Keskukseen - koskaan ei tiedä mitä sielä tulee vastaan.

 

©2019 RPG Enochian - suntuubi.com