Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Enochianin ihmiset ovat polveutuneet Enochian rukouksen lausujista, jotka ajan saatossa ovat vallanneet Idän itselleen. Omasta maanosasta huolimatta ihmisiä on asuttautunut myös Odinin ja Zeuksen valtakuntien rajamaille. Suurin osa ihmistä ovat oppineet pelkäämään jumalia uudelleen, mutta heidän seassaan on myös metsästäjiä. Nämä metsästäjät tappavat työkseen jumalia,puoljumalia  ja heidän luomuksiaan.

Vuosien saatossa ihmiset ovat opetelleet noituutta, ja jotkut jopa siinä onnistuneetkin. Taiat ovat yleensä harmittomia, kuten sadon suojelus loitsuja jumalilta ynnämuita, mutta metsästäjien aseisiin on myös lumottu myrkkyjä, ja heidän haariskojaan vahvistettu noituudella.

Ihmisä katoilee jatkuvasti, ja suurin osa kadonneista löytyy jumalten mailta mutta myös Keskuksen luomukset metsästävät ihmisiä joko kostoksi metsästäjien iskuista taikka ihan vain huvikseen. Pääpointtina on se, että ihmisenä olo Enochianissa on karua ja hankalaa. Jumalat eivät ole antaneet ihmisille anteeksi karkoitustaan eivätkä juuri arvosta Enochianin yhteisiä sääntöjä. 

 

 

©2019 RPG Enochian - suntuubi.com