Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ares

Tietoa

Laji: Jumala Nimi: Ares (Sodanjumala) Ikä: 28/tuhansia Suku:Etelä
Sukupuoli ja seksuaalisuus: Mies/Bi mutta enemmän naisten puoleen Ammatti/työ: Armeijan kapteeni

Pelaaja: Crowley

 

Luonne

Ares on kuin vapaana läikehtivä liekki – koskaan ei tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi, ja se tekeekin miehestä mielenkiintoista seuraa. Tämä arvaamattomuus on oiva ominaisuus mitä sodan käymiseen tulee mutta muuten se on yksi jumalan paheista. Se ja hänen jäähdyttämätön temperamenttinsa. Tämä sodanjumala kiihtyy nollasta sataan nopeammin kuin liekit nielevät paperin palan! Kiihkeyden ja arvaamattomuuden lisäksi Areen luonnekirjoon kuuluu myös laskelmallisuus sekä impulsiivisuus – tästä syystä kukaan järjen omaava ei todellakaan luota tähän paikka paikoin pahanhenkiseen sodan jumalaan.

Paheista huolimatta kyllä Areksesta jotain hyviä luonteen jäämiäkin löytyy. Huumoria miehen pääkopasta löytyy roppa kaupalla. Ja on mies siinä mielessä inhimillinen (vaikkei ihminen todellakaan ole) että myös hänellä on pelkoja, painajaisia, mieltymyksiä ja onnen hetkiä.

Vaikka se ehkä oudolta kuulostaa, Ares pelkää kuolemaa. Hän ei kestä ajatusta siitä, ettei häntä enää olisi. Ei sillä että sodan jumala nyt mitenkään kauhean itserakas ole (vaikka pieni taipumus tähän onkin. Mutta kenellä nyt ei olisi), mutta ajatus tyhjyydestä sää Areen selkäpiin kylmäämään. Maallisempia pelkoja on ihmiseksi muuttuminen. Sodanjumalan ego on vuosituhansien saatossa kasvanut sille liian suureksi. Ja vaikka oudolta se kuulostaakin, Ares pelkää myös yksinäisyyttä, vaikkei sitä päällepäin näytäkkään. Itseasiassa sodanjumalan näkee hyvin usein yksin – mutta yksin oleminen ja yksinäisyys on kaksi eri asiaa, ja näistä jälkinmäinen on paljon pelottavampi. On pelottavaa olla kokonaan yksin.

Pelkojen vastapainona Areen mieltymyksiin kuuluu rakkaus – kuitenkaan tätä herkkää puolta itsestään näyttämättä vaikka sellaisen omistaakin, ja etenkin rakastelu. Myös viini ja sota ovat miehen mieleen. Ares ei kaihda myöskään retkiä Keskukseen taikka Pohjoiseen. Mies on myös yksi niistä kapinasieluista, jotka vasten sääntöjä vierailevat myös Lännessä ja poikkeavat silloin tällöin Idässä ihmisten kiusaksi.

Kiteytettynä Ares on sekamelska tulisia tunteita ja tappuraa. Tosin Eteläläiseksi Ares on verrattain huoleton ja omaa vahvan auktoriteetti ongelman. 

Ulkonäkö

Kuva Kuva Kuva

Areen kasvot ovat kuin liekeissä taotut – särmikkäät sekä tumma piirteiset. Silmissä roihuaa salamyhkäinen laskelmointi sekä tarkkaavaisuus, eikä niiden myrskyävästä sinisestä väristä kykene riistämään katsettaan pois. Perus ilme miehellä on aina hieman jyrkemmän puoleinen, mutta kyllä hänen suupielensä nykii kohti taivaitakin paikka paikoin. Posket eivät koskaan ole sileät – Ares ei anna parran kunnolla kasvaa mutta kokee sängen kuuluvan kasvoihinsa. Hiukset ovat maantien väriset ja laitetut – vaikkakin tästä huolimatta sekaisen näköiset.

Ares on suht pitkä Eteläläiseksi (187cm) ja rakenteeltaan sopusuhtainen. Lihaksia häneltä löytyy, mutta ne eivät vie kaikkea huomiota miestä katsoessa. Ennemminkin hänen jämäkkä ryhti ja tuima ilme kiinnittää hänessä katseen.  Eteläläiseksi Ares on muutenkin jämäkän näköinen, mutta sen voi laittaa hänen ”Sodan jumala” statuksensa piikkiin. Vuosi tuhansien saatossa sotiminen on muokannut jumalaa niin sisäisesti kuten ulkoisestikin. Näistä sodista miehelle on jäänyt ympäri kehoaan erilaisia arpia, joista näkyvin on hänen vasemmassa kädessään.

Ares pukeutuu aika isolla kirjolla erilaisia vaatteita. Joskus hänellä on yllään täysi sota varustus (Viitta, haarniska yms. ), mutta usein miten hänen yltään löytää joko mustan nahkatakin taikka polven korkuisen, sinisen upseerin takin nahka vöineen ja miekkoineen.  Sodanjumalalla on leimattu (nyk. tatuoitu) kolme miekkaa vasempaan käteensä niin, että ne kiertävät hänen kätensä. Se on symboli hänen statukselleen. Tatuoinnin tarkoitus on paljastaa Areen identiteetti. 

Muuta

• Ei syntyperästään huolimatta voi sietää hierarkiaa muttei silti pidä ihmisiä juurikaan arvossa - ristiriitaista?

•Omisti joskus kolme suurta hevosta mutta kadotti niistä kaksi

©2019 RPG Enochian - suntuubi.com